Serpenyőben sült rösti tejföllel, lazaccal és kaporral

Serpenyőben sült rösti tejföllel, lazaccal és kaporral

Adagok száma 4
Elkészítési idő 15-25
Olajsütő
Sütőben
Serpenyőben

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

1 csomag Aviko Rösti Rondjes Naturel 750 g (4-5 darab személyenként)
1 piros kis hagyma, szeletelve
125 g tejföl
100-150 g füstölt lazac szeletekben
kapribogyó (kész, sós lében)
só, bors
kapor

1. A röstit a csomagoláson található utasítások szerint készítsük el, sütőben, serpenyőben vagy olajsütőben.
2. Miden darab röstire tegyünk egy evőkanál tejfölt, majd egy szelet lazacot, kapribogyót, kaprot és néhány szelet lilahagymát.
3. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.

Jó tanács:
Saját ízlés szerint akár színes változatot is készíthetsz- a röstik egy részét kész lazackörözöttel tálalhatod, a többit pedig a makréla- és tonhalkörözöttel.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok