Értékeink

Amikor az OTTHONRA gondolsz, a KONYHA jut az eszedbe.

Ez minden otthon meleg szíve. A konyhában nap mint nap varázslatos dolgok készülnek. Ez egy olyan hely, ahol tudatosan megismerjük az elkészített ételek első ízeit, a nemzedékről nemzedékre átadott családi kulináris hagyományok titkait és a legfinomabb házi készítésű ételeket. Ez egy olyan hely, ahol a: CSALÁD, SZERETET, KÖZELSÉG szavak a leglényegesebb és a legmélyebb jelentéssel bírnak, szépségüket pedig a szívvel-lélekkel elkészített finom ételek tükrözik.

A konyhában és az asztalnál a szeretteinkkel együtt töltött idő, amelyet főzéssel, ételek kóstolgatásával, beszélgetésekkel, nevetéssel töltünk, a legboldogabb pillanatok, amelyek egyedi emlékekké válnak és tartós kapcsolatot teremtenek a generációk között. Ezek azok a pillanatok, amelyek az emberi faj mivoltát képezik, meghatároznak minket és a civilizációnk alapját képezik.

Az elmúlt években az élet jelentősen felgyorsult, és a mindennapi tevékenységek során nincs elég idő, amit a szeretteinkkel tölthetnénk. A családi étkezés a nap folyamán gyakran az egyetlen alkalom, hogy találkozni tudjunk a családunkkal. Ezért is az Aviko részt szeretne venni és támogatni szeretné fogyasztóit ezekben a kis, de oly drága, meghitt pillanatokban, a modern igényekhez szabott termékeket és megoldásokat kínálva, ám a közös étkezések és az otthon gyönyörű hagyományának gondozása mellett. Az Aviko-nál nagyon jól megértjük, hogy minden nap egy kihívás, hogy el tudjunk készíteni valami különlegeset és finomot a szeretteink számára. Ezért is az Aviko egyik fő célja a családi főzés és étkezés támogatása az Aviko Heti Főzés programmal.

Ez egy 6, különböző témájú napból áll, amelyekhez a legmagasabb minőségű burgonya termékeinkkel készítünk inspirációkat, amelyek egyszerű és könnyen elkészíthető recepteket kínálnak az ízletes és egészséges ételekhez.

Mert a főzésben a legfontosabb az együttlét... Ezért - legyünk együtt az AVIKO-val!

Kik vagyunk?

1962-es alapítása óta az Aviko a világ egyik négy legnagyobb burgonyafeldolgozó vállalatává vált. A Royal Cosun csoport 2002-ben az Aviko márka egyedüli tulajdonosává vált. 50% -os piaci részesedéssel világhírű piacvezető vagyunk a hűtött krumpli kategóriában - ezt sok éves tapasztalatunk és kiterjedt termékismeretünk, valamint a hatékony logisztikai folyamatok ötvözésével értük el, de mindenekelőtt ügyfél-orientált megközelítésünkkel.

Az Aviko kiválasztásával Ön a következő értékeket választja:
- bizonyított tapasztalattal és tudással bíró
- a fogyasztó és az ő igényeinek teljes megértésére összpontosító céget
- globális lefedettséggel és Európában erős pozícióval rendelkező céget
- a stabil, helyi együttműködésre („Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan”) támaszkodó céget
- a legfontosabb mezőgazdasági termelőkhez és a gyümölcstermelőkhöz szorosan kapcsolódó céget
- a legmagasabb minőségű hűtött és fagyasztott burgonya termékek széles és teljes kínálatával rendelkező céget
- az értéknövelt termékek kategóriájában innovatív céget
- egy dedikált, professzionális értékesítési képviselőcsoporttal rendelkező céget mind a kiskereskedelem, mind a gasztronómia területén
- megbízható és biztos logisztikai szolgáltatással rendelkező céget mind a fagyasztott, mind pedig a hűtött termékeknél

Beszélgessük... Ismerjük meg jobban egymást... Találkozzunk az asztalnál!