Értékeink

Amikor az OTTHONRA gondolsz, a KONYHA jut az eszedbe.

A konyha minden otthon központja. Hiszen nap mint nap itt történik a varázslat. Olyan hely, ahol először ismerjük meg az elkészített ételek ízeit, a nemzedékről nemzedékre átadott családi kulináris hagyományok titkait és a legfinomabb házi készítésű ételeket. Olyan hely, ahol a CSALÁD, SZERETET, KÖZELSÉG szavak a legmélyebb jelentéssel bírnak, szépségüket pedig a szívvel-lélekkel elkészített finom ételek tükrözik.

A konyhában és az asztalnál a szeretteinkkel együtt töltött idő, amelyet főzéssel, ételek kóstolgatásával, beszélgetésekkel, nevetéssel töltünk, a legboldogabb pillanatok, amelyek örök emlékekké válnak és tartós kapcsolatot teremtenek a generációk között. Ezek azok a pillanatok, amelyek meghatároznak minket és a civilizációnk alapját képezik.

A modern világban az élet jelentősen felgyorsult, és a mindennapi tevékenységek során nincs elég idő, amit a szeretteinkkel tölthetnénk. Az étkezés a nap folyamán gyakran az egyetlen alkalom, hogy családunk minden tagja együtt legyen. A modern igényekhez szabott termékeket és megoldásokat kínálva szeretnénk részt venni ezekben a pillanatokban. Az Avikonál értjük és megértjük, hogy minden nap egy új kihívás, hogy valami különlegeset és finomat készíthessünk a szeretteink számára. Ezért az Aviko egyik fő célja a családi főzés és étkezés támogatása a "Főzz velünk!" programmal.

A "Főzz velünk" hat különböző témájú napból áll, amelyek egyszerű és könnyen elkészíthető recepteket kínálnak ízletes és egészséges ételek készítéséhez és amelyekhez kiváló minőségű burgonyatermékek szolgáltatják az alapanyagot.

           

Mert a főzésben a legfontosabb az együttlét! Ezért: legyünk együtt az AVIKOval!

Kik vagyunk?

Az 1962-es alapítása óta eltelt több mint fél évszázadban az Aviko a világ negyedik legnagyobb burgonyafeldolgozó vállalatává vált. A holland Royal Cosun 2002 óta tulajdonosa az Aviko B.V.-nek. A feldolgozott, hűtött burgonyatermékek kategóriájában világszinten is piacvezetők vagyunk. Sikereinket sok éves tapasztalatunk és kiterjedt termékismeretünk alapozta meg. A hatékony logisztikai folyamatok alkalmazása és mindenekelőtt ügyfél-orientált megközelítésünk biztosította, hogy a hazai piacon is az első számú márka lehessünk.

Az Avikoval az alábbi értékeket is választod:
- bizonyított tapasztalattal és tudással bíró céget
- a fogyasztóra és igényeinek megértésére összpontosító vállalatot
- globális lefedettséggel és Európában erős pozícióval rendelkező csoportot
- a stabil, helyi együttműködésre támaszkodó céget
- a legfontosabb mezőgazdasági termelőkhöz szorosan kapcsolódó cégcsoportot
- a legmagasabb minőségű hűtött és fagyasztott burgonyatermékek széles és teljes kínálatával rendelkező vállalatot
- magas hozzáadott értéket képviselő termékeket gyártó innovatív céget
- elkötelezett, professzionális értékesítési csapatot mind a kiskereskedelem, mind a gasztronómia területén
- megbízható és biztos logisztikai szolgáltatást mind a fagyasztott, mind pedig a hűtött termékeknél

Beszélgessünk! Ismerjük meg jobban egymást... Találkozzunk az asztalnál!