Kebab extra vastag hasábburgonyával

Kebab extra vastag hasábburgonyával

Adagok száma 4
Elkészítési idő 50
Olajsütő
Sütőben
Serpenyőben

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

Aviko Extra vastag hasábburgonya sütőbe
50 g kuszkusz, előkészített
500 g darált marhahús
5 g őrölt koriander
100 ml görög joghurt
1/2-1 vöröshagyma, apróra kockázva
15-20 g petrezselyem, apróra vágva
olaj a sütéshez
8-10 kis nyárs

1. Keverjük a darált marhahúshoz a kuszkuszt és az őrölt koriandert, fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint.
2. Osszuk el a masszát 8-10 adagra és formázzunk hosszúkás kebabokat a nyársra.
3. Süssük serpenyőben mintegy 7 percen át, amíg a kebab jól átsül.
4. Keverjünk joghurtból, vöröshagymából és petrezselyemből mártogatóst.
5. Tálaljuk sütőben, olaj nélkül sütött extra vastag hasábburgonyával és zöld salátával.

Tipp!
Készítsük el a kebabokat darált bárányhússal és tálaljuk Aviko Házias hasábburgonyával.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok