![](https://aviko.hu/system/cache/img/4a-5uoqgmco4l10.png)
![Kebab extra vastag hasábburgonyával](https://aviko.hu/system/cache/img/1640x770pommes-frites-steakhouse-16a-hrnd1nol5d80.jpg)
Kebab extra vastag hasábburgonyával
![Adagok száma Adagok száma](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Elkészítési idő Elkészítési idő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Olajsütő Olajsütő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Sütőben Sütőben](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Serpenyőben Serpenyőben](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
Aviko Extra vastag hasábburgonya sütőbe
50 g kuszkusz, előkészített
500 g darált marhahús
5 g őrölt koriander
100 ml görög joghurt
1/2-1 vöröshagyma, apróra kockázva
15-20 g petrezselyem, apróra vágva
olaj a sütéshez
8-10 kis nyárs
1. Keverjük a darált marhahúshoz a kuszkuszt és az őrölt koriandert, fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint.
2. Osszuk el a masszát 8-10 adagra és formázzunk hosszúkás kebabokat a nyársra.
3. Süssük serpenyőben mintegy 7 percen át, amíg a kebab jól átsül.
4. Keverjünk joghurtból, vöröshagymából és petrezselyemből mártogatóst.
5. Tálaljuk sütőben, olaj nélkül sütött extra vastag hasábburgonyával és zöld salátával.
Tipp!
Készítsük el a kebabokat darált bárányhússal és tálaljuk Aviko Házias hasábburgonyával.