Hagymakarikák négysajtos mártással

Hagymakarikák négysajtos mártással

Adagok száma 4
Elkészítési idő 15-20
Olajsütő
Sütőben
Vegán
Vegetáriánus

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

450 g Aviko Onion Rings (hagymakarikák)

Szósz:
50 g Mozzarella, vékonyra szeletelve
50 g vaj
50 g Parmigiano Reggiano sajt
50 g Gorgonzola sajt
50 g ementáli sajt
50 g tej
50 g tejföl 30%
só és fekete bors

A hagymakarikát a csomagoláson található utasítások szerint készítsük el, sütőben vagy olajsütőben.

Szósz:
1. Egy edényben olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá a négy sajtot,a tejet és a tejfölt.
2. Keverjük össze alaposan.
3. Amint a sajtok megolvadtak, szükség esetén ízesítsük sóval és borssal.

A tányérra tegyünk  először egy adag szószt, majd néhány ropogós hagymakarikát. Tálaljuk melegen, külön szolgáljunk fel egy tál mártást.

Jó tanács:
Nagyobb adagot készíthet több ember számára - tálaljon külön egy tál hagymakarikát kedvenc mártásaival vagy mártogatóival. Jó étvágyat!

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok