Hagymakarikák négysajtos mártással
450 g Aviko Onion Rings (hagymakarikák)
Szósz:
50 g Mozzarella, vékonyra szeletelve
50 g vaj
50 g Parmigiano Reggiano sajt
50 g Gorgonzola sajt
50 g ementáli sajt
50 g tej
50 g tejföl 30%
só és fekete bors
A hagymakarikát a csomagoláson található utasítások szerint készítsük el, sütőben vagy olajsütőben.
Szósz:
1. Egy edényben olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá a négy sajtot,a tejet és a tejfölt.
2. Keverjük össze alaposan.
3. Amint a sajtok megolvadtak, szükség esetén ízesítsük sóval és borssal.
A tányérra tegyünk először egy adag szószt, majd néhány ropogós hagymakarikát. Tálaljuk melegen, külön szolgáljunk fel egy tál mártást.
Jó tanács:
Nagyobb adagot készíthet több ember számára - tálaljon külön egy tál hagymakarikát kedvenc mártásaival vagy mártogatóival. Jó étvágyat!