![](https://aviko.hu/system/cache/img/5a-5bsqtf5ei8h0.png)
![Gyors, édes ebéd hercegnőburgonyával](https://aviko.hu/system/cache/img/1640x770pom-duchesse-fricandeau-149qjujdakvg.jpg)
Gyors, édes ebéd hercegnőburgonyával
![Adagok száma Adagok száma](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Elkészítési idő Elkészítési idő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Olajsütő Olajsütő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Sütőben Sütőben](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Gluténmentes Gluténmentes](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/bez-glutenu.png)
Hozzávalók
Aviko Hercegnőburgonya
néhány szelet sonka
néhány szelet sajt
1 csésze vörösáfonya mártás
friss szőlő, kb. 200-300 g
1 ananász vagy körte, felszeletelve
Recept
1. Készítsük el az Aviko hercegnőburgonyát a csomagoláson lévő javaslat szerint.
2. Helyezzünk egy adag hercegnőburgonyát (kb. 150-175 g) a tányérra.
3. Adjuk hozzá a sonkát és a sajtot. A végén tegyünk rá kevés vörösáfonya mártást.
4. Díszítsük ananász-, vagy körtekockákkal és szőlőszemekkel.
Tipp!
Próbáljunk ki különféle sonka- és sajtféléket. Tálaljuk egy csésze vörösáfonya mártással.