Gyors, édes ebéd hercegnőburgonyával

Gyors, édes ebéd hercegnőburgonyával

Adagok száma 4
Elkészítési idő 10
Olajsütő
Sütőben
Gluténmentes

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

Aviko Hercegnőburgonya
néhány szelet sonka
néhány szelet sajt
1 csésze vörösáfonya mártás
friss szőlő, kb. 200-300 g
1 ananász vagy körte, felszeletelve

1. Készítsük el az Aviko hercegnőburgonyát a csomagoláson lévő javaslat szerint.
2. Helyezzünk egy adag hercegnőburgonyát (kb. 150-175 g) a tányérra.
3. Adjuk hozzá a sonkát és a sajtot. A végén tegyünk rá kevés vörösáfonya mártást.
4. Díszítsük ananász-, vagy körtekockákkal és szőlőszemekkel.

Tipp!
Próbáljunk ki különféle sonka- és sajtféléket. Tálaljuk egy csésze vörösáfonya mártással.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok