Grip 'n Dip Csónakburgonya avokádós sült chorizo mártogatóssal

Grip 'n Dip Csónakburgonya avokádós sült chorizo mártogatóssal

Adagok száma 2-4
Elkészítési idő 10-15
Olajsütő
Airfryer
Vegán
Vegetáriánus

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

AVIKO Grip 'n Dip Csónakburgonya 600 g

Avokádós sült chorizo mártogatós:
2-3 érett avokádó
1 vöröshagyma
1-2 lime
1 csokor koriander
100 g chorizo
fűszerek: csipet csili, só ízlés szerint

Az avokádó húsát törjük össze és keverjük sóval, lime levével és egy csipet csilivel. Ha túl sűrű a massza, adhatunk hozzá egy kevés szódavizet. Ezután a finomra vágott koriandert és lilahagymát is adjuk hozzá és keverjünk jól össze. Közben melegítsük fel a serpenyőt (sem olívaolaj, sem olaj nem kell hozzá!) és süssük aranybarnára a chorizót.

Kanalazzuk az avokádó mártogatóst egy mélyebb tányérba, és szórjuk meg ropogós chorizóval. Az elkészült Grip 'n Dip csónakburgonyával tálaljuk.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok