![](https://aviko.hu/system/cache/img/5a-5bsqtf5ei8h0.png)
![Grip 'n Dip Csónakburgonya avokádós sült chorizo mártogatóssal](https://aviko.hu/system/cache/img/1640x770-aviko-24-250078-out-3hsca2ceaqd0.jpg)
Grip 'n Dip Csónakburgonya avokádós sült chorizo mártogatóssal
![Adagok száma Adagok száma](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Elkészítési idő Elkészítési idő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Olajsütő Olajsütő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Airfryer Airfryer](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/airfyryer.png)
![Vegán Vegán](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/weganskie.png)
![Vegetáriánus Vegetáriánus](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/wegetarianskie.png)
Hozzávalók
AVIKO Grip 'n Dip Csónakburgonya 600 g
Avokádós sült chorizo mártogatós:
2-3 érett avokádó
1 vöröshagyma
1-2 lime
1 csokor koriander
100 g chorizo
fűszerek: csipet csili, só ízlés szerint
Recept
Az avokádó húsát törjük össze és keverjük sóval, lime levével és egy csipet csilivel. Ha túl sűrű a massza, adhatunk hozzá egy kevés szódavizet. Ezután a finomra vágott koriandert és lilahagymát is adjuk hozzá és keverjünk jól össze. Közben melegítsük fel a serpenyőt (sem olívaolaj, sem olaj nem kell hozzá!) és süssük aranybarnára a chorizót.
Kanalazzuk az avokádó mártogatóst egy mélyebb tányérba, és szórjuk meg ropogós chorizóval. Az elkészült Grip 'n Dip csónakburgonyával tálaljuk.