Édes hasábburgonya cheddar sajttal, színes koktélparadicsommal és pestóval

Édes hasábburgonya cheddar sajttal, színes koktélparadicsommal és pestóval

Adagok száma 2
Elkészítési idő 20-25
Olajsütő
Sütőben
Vegán
Vegetáriánus

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

Aviko SWEET FRIES 450 g
színes cseresznye paradicsom
cheddar és ementáli sajtok
használatra kész pesto (frissen apróra vágott bazsalikom fenyő- vagy kesudióval, olívaolajjal és sajttal)
bazsalikom

1. Készítse el a Sweet Fries krumplit a csomagoláson található utasításoknak megfelelően.
2. Felkockázzuk a sajtokat, vagy lereszeljük kedvencünket.
3. Megmossuk a paradicsomot, félbe vagy negyedbe vágjuk, ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal és kevés olívaolajjal.

Helyezzünk minden tányérra egy adag krumplit, adjunk hozzá sót, szórjuk meg egy adag paradicsommal, bazsalikomlevéllel és sajttal, és külön tálban egy adag pestoval tálaljuk.

Jó tanács:
Az édesburgonya kocka (Sweet Potato Cubes)  is tökéletesen illik ehhez az ételhez.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok