Churros fehér és 64%-os étcsokoládé szószokkal, apróra vágott mogyoróval és kókuszreszelékkel
Aviko CHURROS 300 g
50 g fehér csokoládé
50 g 64%-os étcsokoládé
egy marék sült és tört mogyoró
2 nagy kanál kakaó
Készítse elő az Aviko Churros-t a csomagoláson található utasításoknak megfelelően.
Csokoládé szószok:
1. Törjük össze a csokoládét, és tegyük két tálba - az egyikbe a fehér, a másikba pedig a keserű csokoládét.
2. Olvasszuk fel mindkét csokoládét vízfürdőben forrásban lévő vízzel.
3. A csokoládé merevségének elkerülése érdekében adjunk hozzá egy teáskanál olajat (például a finom kókuszolaj tökéletes lesz).
Fogyasztási útmutató :) A churros-t csokoládéba kell áztatni, majd megszórni dióval, kókusszal és kakaóval.
Jó tanács:
A Churros sokféleképpen ízletessé tehető - fagylalttal, édes feltétekkel, keserű vagy tejcsokoládéval, erdei gyümölcsökkel, cukorral, tejszínhabbal, kávéval, kakaóval ... ENGEDD SZABADON A FANTÁZIÁD :)