Batata harra, avagy Mogyoróburgonya fokhagymával, olívaolajjal és fűszernövényekkel

Batata harra, avagy Mogyoróburgonya fokhagymával, olívaolajjal és fűszernövényekkel

Adagok száma 4
Elkészítési idő 15-20
Olajsütő
Sütőben
Serpenyőben

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

1 csomag Aviko MOGYORÓBURGONYA 600 g
só ízlés szerint
1 csokor koriander
1 csokor menta
2-3 gerezd fokhagyma
1/4 csésze olívaolaj
egy csipet chili (választható)

1. Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra. Tegyük a mogyoróburgonyát egy sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük kb. 20 percig.
2. Egy külön tálban keverjük össze az olívaolajat, az apróra vágott koriandert, mentát és az áttört fokhagymát. Tegyük hozzá a megsült mogyoróburgonyát. Az egészet keverjük alaposan össze, és ízlés szerint sózzuk.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok