Újdonság az Avikonál!

Újdonság az Avikonál!

04.09.2020

KÍNÁLATUNKBAN MÁR TALÁLHATÓK A ROPOGÓS HAGYMAKARIKÁK!

Ha szereted a hagymából készült rágcsálnivalókat, örülni fogsz az új termékünknek! Boltokban már meg is találod az új Aviko Onion Rings terméket, azaz hagymakarikát ropogós bundában. A karikákat sütőben vagy olajsütőben készíthetők, mind a két esetben biztos ropogósak lesznek. A gyártásban ugyanis nagyon vigyázunk arra, hogy csak tökéletes karikákat alakítsunk ki a hagymás püréből, valamint arra is, hogy a panír jól tapadjon rá a karikára. Ennek köszönhetően a bunda nem válik le a karikáról :) Győződj meg róla, milyen finom és ropogós!

HÁZI ÉTTEREM

Az Aviko hagymakarikát pár perc alatt készítheted otthon, és máris élvezheted az étteremből ismert ízt. Tökéletesen beválik rágcsálnivalónak vagy köretnek. A hagymakarika az első Aviko termék, amely nem burgonyából készült. Az Aviko Onion Rings nagy sikert arattak az étteremüzemeltetők között, most viszont kiskereskedelemben is kínáljuk.

Alább bemutatunk néhány receptet, amelynek köszönhetően Te is készíthetsz különleges és finom ebédet az új termékünk használatával. Próbáld ki őket!

Lásd még