Újdonság! Aviko fagyasztott krémes püré már az üzletekben!

Újdonság! Aviko fagyasztott krémes püré már az üzletekben!

20.01.2021

GYORSAN, EGÉSZSÉGESEN, ÍZLETESEN heart

A tört krumpli. vagy ún. püré az egyik legkedveltebb kiegészítő otthoni ebédekhez. Nem ismerünk senkit, aki ellen tudna állni a finom, krémes állagú és fenséges burgonya íznek. A klasszikus pürét aromás vaj, tej vagy tejszín hozzáadásával készítik, és kiegészíthetjük kockára vágott és sült szalonnával vagy kolbásszal, vagy zöldséges változatban zöldségeket, például sárgarépát, petrezselyemgyökeret, spenótot, brokkolit vagy tököt adhatunk hozzá. Végtelen ötlet és mód van a püré változatossá tételére. Elkészítése azonban sok időt igényel, ami gyakran hiányzik a napi feladatok ellátása mellett. Ezért kínálatunkban ezennel bemutatjuk az egészséges, kész fagyasztott püréket, amelyek néhány perc alatt könnyen tálalhatók az asztalon!

3 ÍZ VÁLTOZAT

Az Aviko háromféle ízt kínál: klasszikus pürét vajjal és tejjel, valamint sárgarépa és friss spenótlevél hozzáadásával. Minden ízváltozat finoman fűszerezett és melegítés után fogyasztásra kész. Püréink csak természetes, egészséges alapanyagok felhasználásával készülnek.

MASHED POTATO - Püré vajjal és tejjel

A püré klasszikus és leghíresebb változata természetesen a krémes burgonya, aromás vajjal és tejjel kombinálva, ezért minden hagyományos püré ínyencének ajánlott kipróbálni az AVIKO Mashed Potato termékét.
Összetevők: burgonya (86%), teljes tej (11%), vaj (tej) (2,5%), só, fehér bors

MASHED POTATO CARROT - Püré sárgarépával

Ínycsiklandó ötlet a krémes burgonya és a finoman édes sárgarépa kombinációjához, amelyet minden otthoni ínyenc értékelni fog.
Összetevők: burgonya, sárgarépa (38%), tejszín, sült vöröshagyma (hagyma, napraforgóolaj), vaj (tej), só, sárgarépakivonat, természetes aroma (zeller), szerecsendió, fehér bors

MASHED POTATO SPINACH - Püré spenóttal

Finoman fűszerezett friss szaftos spenótlevelek és burgonyapüré kombinációja az AVIKO Mashed Potato Spinach formájában még a tányéron nem elsősorban a zöld színeket keresőket is ámulatba ejti :)
Összetevők: burgonya (59,4%), spenót (30%), tejszín, vaj (tej), só, természetes aroma és szerecsendió

 

Merítsen ihletet a receptekből krémes püréinkkel:

Lásd még