Tőkehal egy csokor gyógynövényben vajjal és citromhéjjal, a Pati Parts mellé tálalva

Tőkehal egy csokor gyógynövényben vajjal és citromhéjjal, a Pati Parts mellé tálalva

Adagok száma 4
Elkészítési idő 20-35
Olajsütő
Sütőben
Serpenyőben
Vegán
Vegetáriánus

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

Aviko PATI PARTS 600 g
600 g tőkehal filé
½ citrom héja
3 ág kakukkfű (vagy száraz fűszerek)
3 ág menta (vagy száraz fűszerek)
extra szűz olívaolaj
só, bors
2 egész fej fokhagyma
néhány citrom

1. Készítsük el a Pati Parts termékünket a csomagoláson található utasításoknak megfelelően.
2. A fokhagymát és a citromfejet vágjuk ketté, és serpenyőben kevés olívaolajon süssük meg.
3. Filézzük ki a tőkehalat, és - ha szükséges - konyhai csipesszel távolítsuk el a csontokat.
4. Helyezzük a filét egy olajozott, sütőpapírral bélelt tepsire. Fűszerezzük borssal, sóval, vékonyra vágott gyógynövényekkel és reszelt citromhéjjal. Tegyünk egy kis vajat minden filére.
5. Süssük a tőkehalat 180 ° C-ra előmelegített sütőben 10 percig. Tálalás előtt friss kakukkfűvel ízesítsük.

Helyezzünk egy mélytányérra egy adagot Pati Parts termékünkből, egy tőkehalfilét öntettel / körettel, valamint sült fokhagymát és citromot. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal. A halakat megszórhatjuk kevés olívaolajjal is.

Jó tanács:
A többi burgonyadarabunk - a Parti Parts Tex Mex és a Pati Parts Garlic - szintén illik ehhez az ételhez.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok