Szalmaburgonya bazsalikommal és olívás szósszal

Szalmaburgonya bazsalikommal és olívás szósszal

Adagok száma 4
Elkészítési idő 15
Sütőben
Vegán
Gluténmentes

Fő szükséges összetevő

Hozzávalók

Aviko Szalmaburgonya
12 db zöld olívabogyó
125 ml tejföl
4 evőkanál ketchup
1 evőkanál frissen vágott bazsalikom
1 evőkanál kapribogyó
só és bors

1. Készítsük el a szalmaburgonyát a csomagoláson lévő javaslat szerint.
2. Karikázzuk fel az olívabogyókat.
3. Keverjük össze a tejfölt, a ketchupot, az olívabogyót, a kapribogyót és a bazsalikomot.
4. Fűszerezzük a szószt ízlés szerint sóval és borssal.

Egyéb inspirációk

Termékjavaslatok