![](https://aviko.hu/system/cache/img/6a-7g2s86duv7j0.png)
![Mexikói steak extra vastag hasábburgonyával](https://aviko.hu/system/cache/img/1640x770pom-plus-steakhouse-tbone-1a-2q188u7k8d00.jpg)
Mexikói steak extra vastag hasábburgonyával
![Adagok száma Adagok száma](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Elkészítési idő Elkészítési idő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Olajsütő Olajsütő](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Sütőben Sütőben](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Serpenyőben Serpenyőben](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
![Gluténmentes Gluténmentes](https://aviko.hu/system/themes/aviko/img/icons/bez-glutenu.png)
Hozzávalók
Aviko Extra vastag hasábburgonya
olaj, vagy olívaolaj a sütéshez
T-bone steak (4 db)
mexikói fűszerkeverék az ízesítéshez
saláta és/vagy koktélparadicsom a dekorációhoz
Recept
1. Mártogassuk be a steakeket a fűszerkeverékbe, és hagyjuk fél órán keresztül állni.
2. Készítsük el az Extra vastag hasábburgonyát a csomagoláson lévő javaslat szerint.
3. Süssük meg a steaket a kedvenc sütési foknak megfelelően - rare, medium rare, medium vagy well done.
4. Tálaljuk salátával, vagy koktélparadicsommal díszítve.
Jó tanács!
Az étel többféle mártással is felszolgálható.