Találkozzunk az asztalnál!

Az Aviko napraforgóolajra vált

2011. januártól az Aviko ételkülönlegességeinek elősütését kizárólag tiszta napraforgóolajban végzi

A napraforgóolaj olyan kiváló minőségű természetes eredetű termék, amely nagyban hozzájárul egészséges étrendünk kialakításához. A napraforgóolaj nem kevesebb mint 88%-ban egyszeresen telítetlen és politelítetlen zsírsavakból áll. A telítetlen zsírsavak csökkentik a vér koleszterinszintjét, és ezzel csökkentik a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is.

A napraforgóolajban történő elősütés melletti döntés jól illusztrálja cégünk egészséges ételek iránti elkötelezettségét. Ezzel a lépéssel az Aviko teljesíti a telített zsírsavak fogyasztásának visszaszorítására vonatkozó európai útmutatásokat. Emellett a tiszta, arany színű napraforgóolaj különösen tiszta ízt és vonzó, természetes megjelenést kölcsönöz burgonyatermékeinknek.


Mivel az Aviko kizárólag megbízható beszállítóktól szerzi be a napraforgóolajat, ezért biztos lehet abban, hogy a termékek felelős módon és a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek.

Hírek?

Az Aviko 50 éve!

2012-ben ünnepeltük cégünk fennállásának 50. évfordulóját. Az 1962-ben 32 gazda szövetkezésével alapított kis vállalat mára vezető európai, világviszonylatban pedig a negyedik legnagyobb burgonyafeldolgozóvá fejlődött.