Találkozzunk az asztalnál!

Szalmaburgonya bazsalikommal és olívás szósszal

Adagméret:
4 személyre
Elkészítési idő:
15 perc.

Recept

Hozzávalók
AVIKO SUPER LONG 600 g
12 db zöld olívabogyó
125 ml tejföl
4 ek. ketchup
1 ek. frissen vágott bazsalikom, 1 ek. kapribogyó, só és bors
Elkészítés módja:

Készítse el a szalmaburgonyát a csomagoláson lévő utasítások szerint.

Karikázza fel az olívabogyókat. Keverje össze a tejfölt, a ketchupot, az olívabogyókat, a kapribogyókat és a bazsalikomot. A szószt ízlés szerint fűszerezze sóval és borssal.

Hírek?

Az Aviko 50 éve!

2012-ben ünnepeltük cégünk fennállásának 50. évfordulóját. Az 1962-ben 32 gazda szövetkezésével alapított kis vállalat mára vezető európai, világviszonylatban pedig a negyedik legnagyobb burgonyafeldolgozóvá fejlődött.