Találkozzunk az asztalnál!

Szalmaburgonya szalonnával és lazaccal

Adagméret:
8 személyre
Elkészítési idő:
30 perc.

Recept

Hozzávalók
AVIKO SUPER LONG 600 g
200 g füstölt lazac
300 g füstölt szalonna
egy csokor snidling
½ csokor kapor
Elkészítés módja:

Készítse el a szalmaburgonyát a csomagoláson lévő utasítások szerint.

Szeletelje fel a szalonnát és pirítsa meg egy serpenyőben. Egy szalonnaszeletre helyezzen egy szelet füstölt lazacot, 2-4 db hasábburgonyát és egy kaporlevelet. Tekerje fel a közepén és kösse össze blansírozott snidlinggel.

Hírek?

Az Aviko 50 éve!

2012-ben ünnepeltük cégünk fennállásának 50. évfordulóját. Az 1962-ben 32 gazda szövetkezésével alapított kis vállalat mára vezető európai, világviszonylatban pedig a negyedik legnagyobb burgonyafeldolgozóvá fejlődött.