Találkozzunk az asztalnál!

Halfalatok, friss saláta és extra vékony hasábburgonya

Adagméret:
6 személyre
Elkészítési idő:
30 perc.

Recept

Hozzávalók
Aviko FRANSE FRITES 1000 g
fagyasztott halfalatok (3-4 db fejenként)
zöldségkeverék, vagy azonnal fogyasztható salátakeverék
Egyéb hozzávalók
2 citrom
só és bors
Elkészítés módja:

1. Készítse el az Aviko extra vékony hasábburgonyát a csomagoláson lévő utasítások szerint.
2. Készítse el a halfalatokat a csomagoláson lévő utasítások szerint.
3. Készítse el a kedvenc salátáját és tálalja salátatálban, ecettel vagy ízlés szerint választott salátaöntettel.
4. Helyezze a halfalatokat és a hasábburgonyát a tányérra. Tálalja 1-2 citromkarikával (a halfalatok tetején) és a salátával.

Tipp:
Egészítse ki kedvenc mártogatósával, használjon majonézt, mustárt, ketchupot, fokhagymás vagy barbecue szószt.

Hírek?

Az Aviko 50 éve!

2012-ben ünnepeltük cégünk fennállásának 50. évfordulóját. Az 1962-ben 32 gazda szövetkezésével alapított kis vállalat mára vezető európai, világviszonylatban pedig a negyedik legnagyobb burgonyafeldolgozóvá fejlődött.