Találkozzunk az asztalnál!

Gyors, édes ebéd hercegnőburgonyával

Adagméret:
4 személyre
Elkészítési idő:
10 perc.

Recept

Hozzávalók
Aviko POM’DUCHESSE 750 g
Sonka - néhány szelet
Sajt - néhány szelet
1 csésze vörösáfonya mártás
Szőlő, friss, kb. 200-300 g
1 ananász vagy körte, felszeletelve
Elkészítés módja:

1. Készítse el az Aviko hercegnőburgonyát a csomagoláson lévő utasítások szerint.
2. Helyezzen egy adag hercegnőburgonyát (kb. 150-175 g) a tányérra.
3. Adja hozza a sonkát és a sajtot. A végén tegyen rá kevés vörösáfonya mártást
4. Díszítse az ananász vagy körte kockákkal és szőlőszemekkel.

Tipp:
Használjon különféle sonka és sajt típust / fajtát. Tálalja egy csésze vörösáfonya mártással.

Hírek?

Az Aviko 50 éve!

2012-ben ünnepeltük cégünk fennállásának 50. évfordulóját. Az 1962-ben 32 gazda szövetkezésével alapított kis vállalat mára vezető európai, világviszonylatban pedig a negyedik legnagyobb burgonyafeldolgozóvá fejlődött.